BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, February 11, 2009

jalan-jalan dan borong di PC FAIR....











seusai solat maghrib, aku mula menyusun langkah ke Dewan Gemilang, letaknya tapak jualan atau pesta IT...aku p dengan syikin. aku tunggang motor Tok. tQ tok, bagi pinjam motor....hehehe...seronok juga bawa motor ni. lama dah tak tunggang motor. hmm, rindu pada motor yamaha di rumah...cup cup..mwahhhhh.

hasil merayau di PC Fair tadi, banyak juga berhabis...apa-apa pun syukur sangat, apa yang aku idam-idamkan dapat dibeli. aku beli speaker, headphone dan pengalas keyboard (jenis getah)..

wah, pulang je...terus pasang speaker, sangat seronok main Need For Speed, Counter Strike dan FIFA...VrooMMmmmmm.....BAng bang, trRRR tRRrrrr.....GOLlllllllllllllllllll!!!! hehehe....
pasang lagu bollywood, dan lagu-lagu Melayu yang indah. alhamdulillah...

2 lonjakan suara:

Putera Cinta said...

wah adeq abg yg sorang ni....
xnak mengalah jugak ya...
hehhe...

hasni Jamali said...

abang, di situ tempat meluah rasa. nak menang hanya pada diri sendiri juga....kan...